Ruilen en retourneren

Ruilen of retourneren is geen enkel probleem! Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een (of meerdere) artikel(en) zonder problemen aanmelden als retour en vervolgens binnen 14 dagen terugsturen. De kosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening (zie ook verderop deze pagina).

Stap 1: Aanmelden van de retourzending

In een e-mail naar info@bubbelsenbad.nl kun je aangeven welke artikel(en) er retour komen.
Graag hierbij ook de volgende gegevens vermelden: ordernummer, naam, adres, bankgegevens.

Stap 2: Terugsturen

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

* Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen aanmeldt en vervolgens binnen 14 dagen terugstuurt;
* De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden, dus inclusief aangehecht artikelkaartje. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Bij beschadiging kunnen wij kosten in rekening brengen.
* De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening.

Kosten en terugstortingen

Tarieven van PostNL kunt u vinden op www.postnl.nl

Tip!
Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost terugsturen. Dit scheelt qua kosten, maar houd er rekening mee dat het dan niet traceerbaar is, in tegenstelling tot pakketpost.

Retouradres:
4kidsfashion
Pater Schiphorststraat 22
1827NN Alkmaar

Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van je retourzending (of herroepen van je bestelling) naar je teruggestort of op de factuur verrekend bij achteraf betalen (wij mogen wachten met terugbetalen totdat de artikelen retour zijn ontvangen). Retourneer je de hele bestelling, dan storten wij de aankoopwaarde inclusief de bezorgkosten terug.

×

Hallo!

Stuur ons een chat via WhatsApp of mail ons op info@waxmeltsandmore.nl

× Hoe kan ik je helpen?